DOMINIQUE DO



No.448 Dag 6 i hettan.

2014-11-13 @ 08:17:00 i Thailand 2014 |

Hejsan Hejsan.
 
Har varit här i några dagar nu. Badat massor, det är 35-36 grader i vattnet helt sjukt alltså.. Men gutt. Solade inget igår utan bara gick runt o stranden o nu jag ser ut som en bränd korv blandat med en kräfta.. Asså en dag o sen är jag brun, trodde verkligen inte det gick så snabbt för mig.. Men har typ bränt mig så lär ju tappa massa skinn när jag kommer hem eftersom att jag är så dum att jag inte använde solskyddfaktor.. Resultatet av det blev att dränka mig i aloveraaftersun.. Hoppas nu att brännan ska hålla ett bra tag i Sverige. 

Igår så var vi vid Long Beach nästan hela dagen. Badade, åt och tog det lungt. På kvällen så tog mam o jag en runda vid markanden o hittade lite gott käk o onödiga prylar haha. Än sålänge har vi inte gjort något jättestort. Idag ska vi fira ett födelsedagsbarn, rättare sagt födelsedagsmamma. Imorgon ska alla familjer gå på den stora markanden tillsammans och äta massa gott. På söndag ska vi åka ut med båten till en ö och snorkla bland korallreven och massa Nemos & Doris. Nästa vecka hade vi tänkt att rida på elefanter och gå genom regnskogen, mer än så har vi inte planerat.
Ha det bäst. xoxo


No.447 Ticket.

2014-11-09 @ 17:16:00 i Thailand 2014 |

Klockan är 23:05(17:05 i Sverige) här i Thailand och jag kom hit ca kl 12 idag. Har inte gjort så mycket today.
 
Vi bor hos några vänner här i Thailand. Isabellas kompis Elin och hennes familj har nämnligen flyttat hit till Thailand. Fick en liten housetour, badade i polen, spelade lite, gick ut o åt och kom hem och hade mys. Ska gå o sova snart, har varit vaken i 36 timmar nu så är rätt död.. Har Inte planerat något speciellt för resten av resan, utan bara ta det som det kommer. Sen har vi ju endel gejer vi vill göra då som jag sa i det andra inlägget. 
 
Btw så kommer det nog inte bilder än, har inte hunnit se så mycket. Ha det bäst.
 
 
 
 


No.446 Asien

2014-11-08 @ 11:56:00 i Thailand 2014 |

Sitter på flygplatsen och ska snart gå ombord på flyget till Thailand. Rätt spontan resa, har typ inte fattat att jag ska åka än + att alla hejdå till vännerna blev så plötsliga. Men jag finns ju tillgänglig i stortsätt hela tiden. Kommer sakna alla vänner och ma boo. Alltså två veckor kanske inte är så mycket.. brukar ju resa i 2 månader typ haha. Men att man är på andra sidan jorden gör det lite värre..Eller vad man ska säga.
 
Åker idag och kommer hem om två veckor. Vet inte vad vi ska göra. Rida på elefanter, sola, bada, shoppa, chilla, äta. Ska föröska ta massor av bilder som senare kommer upp på bloggen. Men det kommer nog ta ett tag då jag ej lagt upp alla bilder från vietnamresan än som var för 1 år sen. Haha. Aja riktigt skönt med en varm resa nu är Sverige ligger i en depression. Åker när vädret precis blivit dåligt o kommer hem när det typ är jul, vilken kombo.
Bild från i somras.