DOMINIQUE DO



No.445 Photoshoot w/ Lovisa Åström

2014-10-13 @ 21:00:00 i Photoshoot - |

Hade en liten fotosession sk photoshoot med Lollo idag. Har inte fotat på jättelänge så blev lite nervös över att bilderna ej skulle bli bra. But it turned out great, iallafall när man har en modell som Lovisa. Låter som Ylva i Ph nu..Haha. Efter det så drog jag till Adam, var där ett tag sen blev det hemåt för att plugga matte med Carre. 
 
Några av bilderna från idag
Foto, redigering, styling, hår, makeup av mig
 


No.444 So bored.

2014-10-05 @ 23:26:00 i THE USUAL ┼† |

Dööör.
 
Ska upp om några timmar och här sitter jag. Gjorde precis klart mina sista bilder inför fotoredovisningen imorgon. Trodde aldrig jag skulle bli klar, men jo sedu. Är så trött och hungrig att jag snart svimar.. Haha.
 
Gårdagen var perfa. Berättade kanske inte att jag var med "paren" som jag kallar det. Trippeldejt. Sara, Eric, Alvida, Vibbe och Adam var nämnligen här. Tittade på film o hade allmänt mysigt. Runt 12 slaget drog dom hem och Adam blev kvar. Seriöst har verkligen inget att blogga om.. Mitt ointressanta liv.. Hmm.. Vad mer ska man säga.. Drog med Sara, och Adam för att kolla på deras brors fotbollsmatch idag. 
 
Slänger in ett inlägg imon med förhoppningsvis.. Eftersom att detta inlägg inte var speciellt roligt att läsa eller se på.. 
 
 
 


No.443 late as fuck.

2014-10-04 @ 16:11:00 i THE USUAL ┼† |

Varenda dag har jag loggat in på blogg.se, gjort ett nytt inlägg som börjar med ett Hej, suddat ut det och kryssat sidan. Men nu är jag tillbaka. Får se hur länge det varar. Har så mycket att "blogga om" eller rättare sagt berätta. Har massa idéer, grejer jag vill visa osv, men har verkligen inte haft orken eller lusten att göra det. Livet har varit upp o ner de senaste månaderna, backarna är branta och stupen är djupa.. Allt tar liksom kraft från en o så bara kollapsar man typ. Negativt alltihop..Händer mycket saker i mina hjärna som jag helst skulle vilja bränna upp.
 
Men inte ska vi vara så. Här är jag nu igen och vi får väl se vad som kommer upp här. Har glömt hur man bloggar.. Mitt sista inlägg var ju om att jag skulle uppdatera er om Bråvalla.. Men dagarna och veckorna efter Bråvalla jobbade jag så hade inte riktigt tid med det.. Och allt annat som Bråvalla rann ut i sanden sen började skolan osv. Inte för att jag slutat skolan som gjort att jag har tid att blogga nu.. Men har absolut inget att göra eftersom att mina planer för dagen blev lite ändrade så tänkte jag att jag kunde blogga.. Fördriva tiden tills mina kära vänner kommer ikväll..
 
Tänkte att det blir utgång.. Men njaa.. Känns som att en myskväll med vännerna sitter bättre en sådan dag som denna. Pizzaätande sen vidare till huset mitt där vi ska kolla på någon komedi.. Hate it.. Men ingen i min omgivning verkar gilla skräck... Mot natten så drar vi på en liten roadtrip.. Vem vet vart? 
 
Bjuder på en gammal bild, har inte några bilder för tillfälligt.
Alvida och jag i Vetnam sommaren 2013.